Rolltechnic Finland

EtusivuRolltechnic -rullatCarrylineYhteystiedot

Carryline on erittäin joustava kuljetinjärjestelmä, joka koostuu useista helposti koottavista perusyksiköistä. Vain tarpeesi ja mielikuvituksesi voivat asettaa rajoja sille, minkälaisia rakenteita voit saada aikaan yhdistelemällä näitä osia.

Carryline kootaan ja asennetaan käyttämällä yksinkertaisia käsikäyttöisiä työkaluja, eikä se vaadi hitsausta. Kokonaisuus on yleensä koekoottu ja testattu ennen toimitusta. Asennusaika on tämän vuoksi erittäin lyhyt - saavutat arvokasta tuotantoaikaa ja asennuskulut ovat alhaisemmat kuin muiden järjestelmien käyttöönotossa. Voit myös olla vakuuttunut siitä, että saat valmiiksi testatun järjestelmän ja sen, ettei toimituksesta puutu mitään osia.

Carryline -runko-osa muodostuu anodisoiduista alumiinipalkeista, joissa on sovitetut liukulistat. Muoviset nivelketjut kulkevat liukulistoja pitkin. Alumiinilla ja muovilla on useita etuja. Huollontarve on vähäistä ja korroosiota ei esiinny, eikä voiteluaineita tarvita. Tämän vuoksi toimitilat pysyvät puhtaina. Nykyään järjestelmä voidaan toimittaa myös ruostumattomasta teräksestä.

Carryline vie vain vähän tilaa. Järjestelmä sopii suurimpaan osaan teollisia ympäristöjä ja voidaan helposti sovittaa ennalta määriteltyihin tuotantovaatimuksiin. Tarvitsemme vain yksinkertaisen piirroksen toimitiloista ja tuotemallin. Niiden avulla suunnittelemme modernilla CAD-menetelmällä järjestelmän, joka käyttää tilan mahdollisimman optimaalisesti.
Lisätietoja valmistajan sivuilta:
Carryline -kuljetin

Carryline -kuljetin


Rolltechnic Finland Oy - Aurinkokuja 3, 33420 TAMPERE